Aodhan is er klaar voor!

Nadat vorig jaar Marcel ons heeft verlaten is Mariëtte als whistler bij ons begonnen. Een nieuw muzikant betekent alle tunes en songs opnieuw onder de loep nemen, zoeken naar nieuwe nummers en heel veel repeteren. Tijdens het Mokum Folk St. Patricks Day festival 2019 in Amstelveen (zie Filmpje op HOME) hebben we al een tipje van de sluier op kunnen lichten, maar het was maar een begin.

De primeur voor Aodhan 2019 is op zondag 8 december op het Zondag Middag Podium in Vijfhuizen (Haarlemmermeer). Voor info en (indien nog aanwezig) kaartjes ga naar: https://www.meerwaarde.nl/doc/nieuws/Zondagmiddagpodium%20Najaar%202019.pdf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

AODHAN

Aodhán is een Ierse jongensnaam die “Klein Vuur” betekent, en dat is te merken aan het enthousiasme die de muzikanten tijdens hun optredens laten zien.
CONTACT

INFO & BOEKINGEN

Victor: 06-23940287
info@aodhanfolkmuziek.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram